Indrukwekkend herdenkingsprogramma Emlichheim

Ook in Emlichheim wordt de komende maanden uitvoerig stil gestaan bij de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog. We mogen wel spreken van een indrukwekkend programma! Het thema is ‘Erinnern gegen das Vergessen’: ‘Herinneren tegen het Vergeten’. 

Het programma loopt van 27 januari tot en met 21 juni en kent 12 verschillende onderdelen. Kijk hier voor alle informatie.

De eerste activiteit is de herdenking van de bevrijding van Auschwitz op maandag 27 januari, precies 75 jaar geleden. Voor meer informatie hierover klik op de afbeelding hiernaast.
Vanuit onze organisaties bezoeken we over en weer de wederzijdse activiteiten. Wij zijn met een delegatie bij de activiteit van maandag 27 januari. Neem vooral eens een kijkje bij één van de vele activiteiten.

Over en weer promoten we ook elkaars activiteiten. Zo staan wij inmiddels in hun informatiefolder en wordt ons Bevrijdingsfeest de komende tijd op meerdere manieren onder de aandacht gebracht in Emlichheim en  omstreken. De Kracht van Verbinding in optima forma!